top of page
nouk.fotografie-20.jpg

BIAB

BIAB is een flexibele nagelversteviging. Door de flexibiliteit van het product kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen zonder dat er breuken plaats vinden.

EXTRA STEVIGHEID NODIG?

BIAB staat voor Builder In A Bottle. Het is flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Er zit voeding in voor je natuurlijke nagel, zodat je na een tijdje echt gaat merken dat je natuurlijke nagels steviger en gezonder worden. Wij werken met het merk The Gelbottle en dit product bevat al een base én een primer, geen onnodige producten dus. BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is 100% vegan, dierproefvrij en 10-free. Het laatste betekent dat er geen heftige, chemische stoffen in zitten

De behandeling zorgt ervoor dat jouw natuurlijke nagels gezond, stevig en lang blijven. De kans op scheuren is heel klein. Ook worden je nagels gevoed, waardoor je na enige tijd merkt dat je natuurlijke nagels veel steviger zijn. BIAB blijft 3-4 weken mooi, daarna is het tijd om de behandeling opnieuw uit te voeren óf het product te laten verwijderen.

Klik op de knoppen om te zien wat de voorbereiding, behandeling en nazorg inhoud.

Behandeling

Voorbereiding

Nazorg

MAAK NU EEN AFSPRAAK

OF NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE.

bottom of page