CONTACT 

ADRES

Lindengouw 43

1351 LD Almere Haven

CONTACT

06 25056686

OPENINGSTIJDEN

Uitsluitend geopend op afspraak. 

© 2017 by Live, Love & Nails.

MEER INFORMATIE

VERZORGINGSADVIES

Om zo lang mogelijk van uw mooie nagels te kunnen genieten adviseer ik onderstaande tips op te volgen:       

  • Gebruik je nagels nooit als gereedschap! Dit voorkomt scheuren, breken of chippen.

  • Bij het verwijderen van nagellak dien je een nagellakremover te gebruiken zonder Aceton. Breng dit aan op een wattenschijf en wrijf de nagel schoon. Laat de gellak niet te lang in contact komen met de wattenschijf met  remover want zowel remover met als zonder Aceton kan de gellak doen oplossen, hou er ook rekening mee dat de glans verminderd bij gebruik van nagellakremover.

  • Smeer 2 x daags uw nagels en nagelriemen in met een nagelriemolie. Hierdoor blijven de nagels, gellak en nagelriemen soepel en verminderd de kans op loslating van de gellak. Nagelriem olie is in de salon te verkrijgen.

  • Laat je nagels niet in contact komen met Zilver shampoo, antikalk, Cif, Chloor, terpentine  of andere interieur reinigers. Deze bevatten bijtende stoffen kunnen de kunstnagels doen oplossen. Gebruik bij huishoudelijk werk handschoenen.

  • Probeer vuil nooit weg te halen met iets scherps maar gebruik een nagelborsteltje. Bij schoonmaken met iets scherps kan je de nagelzoom flink beschadigen en krijgen bacteriën en virussen de kans om een infectie te veroorzaken. 

  • Indien je gellak wilt verwijderen kan je een afspraak maken om deze op professionele en verantwoorde wijze te verwijderen. Peuter of trek niet zelf de nagels eraf, dit kan de natuurlijke nagel ernstig beschadigen en in sommige gevallen permanent.

  • Verwen uw handen dagelijks met een vocht inbrengende handcrème, deze is verkrijgbaar in de salon.


Mocht je nog vragen hebben omtrent de verzorging van uw nagels aarzel dan niet een neem gerust contact met ons op!