Stop addiction: € 180,-

Nagelbijten....Het is niet alleen een nare gewoonte maar het kan ook nog eens schadelijk zijn! Bij kinderen kan het zelfs gebitsafwijkingen veroorzaken door de druk op tanden en kiezen. Degenen die nagels bijten schamen zich er vaak voor, daarom houden ze hun handen zoveel mogelijk verborgen. Nagels en handen zijn ons visitekaartje; je kunt er nog zo goed uitzien, maar als je handen en nagels onverzorgd zijn haalt dit je uiterlijk naar beneden.

Daarom bied Live. Love & Nails. het stop addiction abonnement aan.
Elke nagelbijter kan mooi nageltjes krijgen. Veel mensen denken dat kunstnagels niet geschikt zijn voor nagelbijters. Dit is een verkeerde inschatting en kan juist de oplossing zijn voor vele nagelbijters!

1e Afspraak:
Bij de eerste afspraak worden de nagels gecontroleerd en op basis hiervan wordt er voor gel, acryl of gelpolish gekozen. Deze is altijd in naturel look. Er wordt geen verlenging gemaakt om een breuk te voorkomen omdat het nagelbed heel kort en zwak is. Na afloop krijg je een flesje nagelriemolie mee naar huis. Hiermee kun je minimaal 1x per dag de nagelriemen en kunstnagels insmeren om ze soepel te houden. (bij voorkeur voor het slapen gaan)

2e Afspraak:
Bij de tweede afspraak die al na 1 week volgt kom je langs voor controle. De nagels worden gecontroleerd, alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.

3e Afspraak: 
Bij de derde afspraak die 2 weken na de eerste afspraak volgt, kom je voor een nabehandeling van de nagels.
Omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien is nabehandeling nodig, de nagels worden bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

4e Afspraak:
Bij de vierde afspraak die 3 weken na de eerste afspraak volgt kom je weer langs voor controle, we bespreken hoe het tot nu toe gaat en de nagels worden gecontroleerd, alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.

5e Afspraak:
Bij de vijfde afspraak die 4 weken na de eerste afspraak volgt, kom je voor een nabehandeling van de nagels. Hier worden de nagels bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

6e Afspraak:
Bij de zesde afspraak die al na 5 week volgt kom je langs voor controle, alle randjes en lucht worden bijgewerkt en de eventuele afgebroken nagels worden gerepareerd.

7e Afspraak: 
Bij de zevende afspraak die 7 weken na de eerste afspraak volgt, kom je voor een nabehandeling van de nagels. De nagels worden bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

8e Afspraak: 
Bij de achtste afspraak die 10 weken na de eerste afspraak volgt, kom je voor de laatste nabehandeling van de nagels. Ook wordt er besproken hoe je het stop addiction abonnement is bevallen. De nagels worden bijgewerkt en weer mooi in model gevijld.

Abonnement inhoud:

  • Nagelvijl voor thuis

  • Gratis flesje nagelriemolie

  • Vaste vervolgafspraken

  • Professioneel advies

  • Intensieve begeleiding

Vandaag kun je ervoor kiezen om binnen een aantal weken van het nagelbijten af te zijn en mooie nagels te hebben! Bij de eerste afspraak zullen alle verdere afspraken direct gemaakt worden, zodat er geen problemen zullen ontstaan. Wanneer je de vervolgafspraken niet nakomt vervalt de garantie. Ben je een afspraak vergeten dan gaat de volgende afspraak in. Deze kan niet meer worden ingehaald. Je dient het totaal bedrag bij het eerste afspraak te voldoen, is dit voor jou niet mogelijk dan kunnen we eventueel een regeling treffen, bij voortijdige beëindiging van het stop addiction abonnement of het niet nakomen van de gemaakte afspraken of het niet nakomen van de aanwijzingen, dan vervalt de garantie en wordt er geen restitutie verleend.

Nagelreparaties bij controle afspraken zijn kosteloos, bij een aparte afspraak worden kosten berekend, € 6,50 per nagel. Na afloop van het stop addiction abonnement gelden de normale prijzen.

Nagelstudio Live. Love & Nails.
 
Markerkant 1205 05
1314 AJ Almere Stad
live-love-nails@outlook.com
06 25056686
LET OP: uitsluitend geopend op afspraak!
  • Instagram Live. Love & Nails.
  • Facebook Live. Love & Nails.